ΑρχικήΑθλητικάΔυναμική αρχή του Α.Ο. Θήβα στο πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας - Κέρδισε 3-1 τον Π.Α.Ο. Κοκκίνου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Ποδόσφαιρο  ΑΟ Θήβα  ΠΑΟ Κοκκίνου 

Δυναμική αρχή του Α.Ο. Θήβα στο πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας - Κέρδισε 3-1 τον Π.Α.Ο. Κοκκίνου

Δυναμική αρχή του Α.Ο. Θήβα στο πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας - Κέρδισε 3-1 τον Π.Α.Ο. Κοκκίνου

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Τον πρώτο της αγώνα για το πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας 2023-2024, έπαιξε η ομάδα του Α.Ο. Θήβα, όπου υποδέχτηκε, στο δημοτικό στάδιο Θήβας, τον Π.Α.Ο. Κοκκίνου.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Κοκκίνου, που την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου, είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να κλείσει την ομάδα της Θήβας στην άμυνά της, όμως αργά και σταθερά οι παίχτες της Α.Ο. Θήβας κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, και με τρία γκολ κέρδισαν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της βαθμολογίας, κάνοντας έτσι μια δυναμική αρχή στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στο γήπεδο της Θήβας βρισκόταν και αρκετός κόσμος, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να ισοφαρίσουν, κυνηγώντας τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, όμως παρά τις ευκαιρίες και τις προσπάθειες τους, το τελικό σκορ ήταν 3-1.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Στο 5ο λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα της Θήβας και καλή συνεργασία των παιχτών του Κοκκίνου ο Ντερβίσι έκανε ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Θήβας και βγήκε κόρνερ.

Στο 6ο λεπτό εκτελέσθηκε το κόρνερ, έγινε κεφαλιά από παίχτη του Κοκκίνου, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό της Θήβας και βγήκε ξανά κόρνερ.

Στο 16ο λεπτό, μετά από εκτέλεση στημένου φάουλ από το Κόκκινο, η ομάδα της Θήβας έκανε μια εκπληκτικά γρήγορη αντεπίθεση, με τον Λέτη να μπαίνει από την δεξιά πλευρά στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε μια πολύ καλή πάσα στον Αλεξανδρή που με την μια έκανε ένα δυνατό σουτ και έγραψε το 1-0.

Στο 22ο λεπτό εκτελέσθηκε στημένο φάουλ από την Θήβα, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Κοκκίνου, έγινε μια κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας του Κοκκίνου έπιασε την μπάλα.

Στο 27ο λεπτό από στημένο φάουλ που είχε το Κόκκινο έξω από την μεγάλη περιοχή της Θήβας, έγινε πάσα στον Μίχα, αυτός έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 44ο λεπτό ο Γεωργίου εκτέλεσε στημένο φάουλ πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή της Θήβας, έγινε κεφαλιά από παίχτη του Κοκκίνου όμως ο Κατσαμπέκης μπλόκαρε.

Στο 49ο λεπτό η ομάδα της Θήβας έκανε το 2-0, με τον Λέτη να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, με μια τρίπλα να ξε-μαρκαρίζεται, και με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57ο λεπτό η ομάδα της Θήβας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε και βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Αμέσως η ομάδα του Κοκκίνου βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μίχας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ όμως για λίγο βγήκε άουτ.

Στο 64ο λεπτό η ομάδα του Κοκκίνου μείωσε σε 2-1, ο Ντερβίσι μέσα στη μεγάλη πειροχή της Θήβας έκανε πάσα στον Τσιώλη που με ένα δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89ο λεπτό έγινε μια πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κοκκίνου, όπου βρέθηκε μόνος του ο Νικήτας και με ένα πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-1.